Sunday, 22 March 2009

Tag daripada Ima

Award and Tag from
Ima Mawar Merah
Sorry Ima, gelojoh sikit. award dah ambik tapi tag baru nak jawab ari ni.

1. Make a list of what u want on your birthday.

2. The list should be 10 numbers.

3. Post the image of the award to your posting.

4. Give it to 10 frens of yours.

Apa yang saya hendak bila tiba hari jadi saya.

1. Anugerah kesihatan daripada Allah. Sebab selalu demam dan sakit perut dan tidak bermaya apabila tiba hari jadi anak-anak.

2. Ucapan doa daripada semua orang tersayang, suami dan anak-anak.

3. Pelukan anak-anak. Semua anak anak berkumpul pada hari tu. Kalau boleh. Suka tengok anak bersatu.

4. Something surprise, tapi tak over.

5. Ucapan daripada rakan-rakan rapat especially my secretary..

6. Ucapan dibuat seawal mungkin, tak nak di penghujung hari. dah basi.

7. Kasut dan handbag warna hitam - sebab memang merupakan keperluan yang sangat penting dan tak pernah cukup.

8. Kejayaan yang berterusan daripada anak-anak.

9. Doa dan pelukan dari Abah Syed Othman dan Ummi Engku Rahmah - orang dulu jarang ingat birthday anak-anak mereka. Saya dipelihara nenek masa kecik dulu.

10. Solat hajat kesejahteraan berjemaah daripada keluarga tersayang.

Wallahuaalam.

Tag dah ambil. Thank you very much for Ima.

Sape yang terima pulak.

1. Musafirah Amani

2. Scream Out Loud

3. Soal hati

4. Kueh Bakar

5. Ayasu Kuro-Obi

6. Spekmataku

7. Tok Kapor

8. Pen Merah

9. Gigi Palsu

10. Valsa Nine

Pesanan kepada penerima

Pandai-pandailah lah ambik award dan tag ni kat blog 'Cikgu Lama'. Selamat Menjawab.

Thank you

4 comments:

ain said...

Insyaallah semoga bday wishes akak terlaksana satu hari nanti.

SpEkmATaKu said...

sy dh jwb doh tag ummi nie hehe..

ima said...

terima kasih kerana sudi terima award kita dan susah payah jawab tag. Semoga segala impian akan tercapai...insyaallah.

kueh bakar said...

huhuhuh..
cikgu tag saya..
bertambahlah hutang..
huhuhuh