Tuesday, 31 March 2009

A special entry for my husband


11 comments:

hkmhzhr~ said...

hullamak.
umi buat sendiri.
huhu..

SpEkmATaKu said...

wahhh sweet la ummi nie
words r more meaningful than things

d power of words n_n

Ayasu Kuro-Obi said...

Nak bagi Blue Belt ... hadiah birthday...

ain said...

Happy bdau utk hubby akak. Semoga panjang umur dn murah rezeki serta dirahmati Allah.

ima said...

selamat ulang tahun utk hubby akak...semoga bahagia hingga keakhirnya.

Cahaya Mata Kemuliaan Agama said...

Selamat Hari Lahir...erm..huhu x tau nak panggil apa. Abah jugaklah. Boleh? :) hehe.. Semoga umur diberkati. yang ke berapa umi? ai mcm artis plak sorok2 umur ni.. hehe..

semoga bahagia selalu disamping isteri tercinta dan anak2 yang comel :)

SHARIFAH ASIAH said...

hi semua. cikgu lama dah balik dari mesyuarat. Mesyuarat Pembinaan
Kurikulum Pendidikan Moral untuk Orang orang Asli Penan. Wah seronok gile. Nt ada special entri for this topic. Anyway, tqvm for comment2 semua. biasa je hari jadi orang tua..

kak cik - nape tak caye ke?
mirah - umi memang slalu jiwang-jiwang, tapi abah blur sikit ah.. haha..
Sir - TQ bagi pihak birthday man..Kat ane nak ambik bluebelt tu
Ain - TQ for the wish.
Ima - Nak request kek lapis special boleh tak for this birthday..
Ain - Jangan panggil pak cik plak. tak klas. Ye le tu artis. Hail Amir and Uji Rashid. Klas gitu...

Cahaya Mata Kemuliaan Agama said...

hehe hail amir n uji rasyid.... baiklah ;p

kueh bakar said...

cikgu..
semoga berbahagia sokmos...

bobostrobos said...

haiya cigu manyyyyak lomantik woooo.....

bobostrobos said...

sy dedicate kan lagu `premier love` by tony parker...khas untuk cikgu dengan suami cikgu..huhu...